Plannen en Organiseren

Plannen en organiseren, dit is waarom ik je er graag mee help!

Aanpakken, plannen en organiseren: het zit me in het bloed. Als kind nam ik al vaak initiatief en plande ik al veel. Ik houd ervan als alles op rolletjes loopt, je vooruit kan denken en je naar de stip op de horizon kan toewerken. In mijn werk als omgevingsmanager en virtual assistant zorg ik ervoor dat projecten en processen in goede banen lopen. Als processen in goede banen lopen, kun je namelijk erg mooie resultaten boeken.

Waarom is plannen en organiseren zo belangrijk?

Ik ben zelf van mening dat als je zaken goed plant en organiseert, je meer tijd en ruimte creëert. Doordat je meer tijd en ruimte hebt, kun je je beter focussen op dat wat belangrijk is. Je zorgt er namelijk voor dat alles soepel verloopt en er geen tijd verloren gaat. En misschien nog wel belangrijker: je zorgt ervoor dat je niet wordt geleefd, maar zelf de regie houdt. Je kunt op zaken vooruit denken en werken en houdt overzicht op je prioriteiten. Dat is één van de redenen dat ik het zelf zo leuk vind om te plannen en organiseren. Het is ook de reden dat ik ondernemers die niet kunnen plannen en organiseren hier graag mee help. Door mij structuur aan te laten brengen in jouw bedrijfsprocessen of projecten, zul je altijd in control zijn, zo efficiënt mogelijk werken en daardoor de beste resultaten behalen.

En wie ben ik dan?

Mijn naam is Kristel Huisman. Ik ben getrouwd met Dennis en samen hebben wij 2 kinderen, Mats en Sanne. Na jarenlang bij diverse grote organisaties in loondienst te hebben gewerkt, besloot ik in 2019 om voor mezelf te beginnen. In eerste instantie begon ik als virtual assistant, om andere ondernemers te helpen die niet (goed) kunnen plannen en organiseren. Echter voer je als virtual assistant uitsluitend opdrachten uit die je van je opdrachtgever krijgt. Al vrij snel merkte ik dat ik eigenlijk meer uitdaging en verantwoordelijkheid  nodig heb en bij projecten ook echt als verbinder wil optreden. 
Daarom besloot ik al vrij snel na het oprichten van mijn bedrijf om ook als zelfstandige omgevingsmanager aan de slag te gaan. Doordat ik tijdens mijn jaren in loondienst in diverse rollen op verschillende projecten heb gewerkt, had ik hier immers veel kennis en ervaring in opgedaan.

Plannen en organiseren: de rode draad door al mijn werkzaamheden

Het lijkt misschien wat veel om zowel een virtual assistant én omgevingsmanager te zijn. Toch is dat niet het geval. Plannen en organiseren is namelijk  een rode draad die door al mijn werkzaamheden loopt. En juist door de verschillende rollen die ik tijdens uiteenlopende opdrachten kan aannemen, blijf ik mijzelf uitdagen en haal ik continue voldoening uit mijn werk.

Een echte verbinder die projecten van alle kanten bekijkt

Ik ben een echte verbinder en strategische sparringpartner. Daarom vind ik het belangrijk om een project met verschillende brillen op te bekijken. Door dit te doen, kan ik namelijk zien waar kansen liggen, welke zaken beter en/of ‘makkelijker’ kunnen en processen structureren. Hierdoor wordt het voor alle betrokken partijen helder wat de verwachtingen zijn en zullen alle neuzen dezelfde kant op gaan staan, waardoor er geen onnodige vertraging ontstaat. Door zodoende als verbinder op te treden, zorg ik er niet alleen voor dat er geen vertraging ontstaat, maar ook dat elke partij zich goed betrokken voelt bij het project. Hierdoor zal de samenwerking tussen alle partijen nog fijner verlopen, waardoor het project zo optimaal mogelijk loopt. En dat is dé sleutel om uiteindelijk de beste resultaten te behalen.

Wil je mijn hulp inschakelen? Neem contact met mij op!

Door te plannen en te organiseren, kun je dus beter resultaten halen en zodoende projecten zo optimaal mogelijk laten verlopen en jouw bedrijf echt goed laten groeien. En dát is waarom ik er zo blij van word om bedrijven en organisaties hiermee te helpen! Ben jij voor een bepaald project op zoek naar een omgevingsmanager? Of ben je net als ik zelfstandig ondernemer, maar zoek je een gelijkwaardige partner om mee te sparren over het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen? Neem dan gerust contact met mij op, want ik help je hier graag bij!

Gerelateerde artikelen